Indian Motorcycle

SMAEB 2019

SALONUL DE MOTOCICLETE
ACCESORII SI ECHIPAMENTE
SMAEB
2019

Indian Roadmaster Elite 2019 LE

DESIGN PERSONALIZAT, PICTAT MANUAL

Sistem PowerBand Audio Plus 

de înaltă performantă

PRESS RELEASES 6 decembrie 2018

Indian Motorcycle, prima companie americana de motociclete, continua sa-si sporeasca experienta anuntand lansarea unei aplicatii telefonice pentru mobil all-new Ride Command si a unei actualizari software pentru aceasta.

PRESS RELEASES 3 decembrie 2018

 

FRANTA (3 decembrie 2018) – Indian  Motorcycles este incantata sa dezvaluie identitatea norocosului castigator al premiului cel mare: un motor FTR 1200. Acesta a revenit francezului  Cyril Casagrande, in urma tragerii la sorti, francezul devenind astfel, primul european proprietar  al unei motociclete FTR 1200.

 

Lansarea  inscrierilor s-a facut la Festivalul Wheels & Waves din iunie, când Indian Motorcycles a confirmat pentru prima oara intentia de a aduce FTR 1200 pe piata, premiile atragand  un numar fara precedent de inscrieri, ceea ce arata interesul puternic al publicului fata de FTR 1200.

Ales la intamplare din mai mult de 67.000 de inscrisi, Cyril asteapta cu nerabdare una dintre primele motociclete FTR 1200 .

"Nici un cuvant nu poate descrie sentimentul de fericire pe care l-am avut cand am fost anuntat ca sunt castigatorul", a spus el. "Am descoperit motocicleta pe pista cu cateva luni in urma. M-a facut sa ma gandesc sa-mi vand una dintre motocicletele mele curente pe care le-am avut timp de 13 ani. Nu exista o cale mai buna de a multumi un  motociclist cu adevarat pasionat! "


PRESS RELEASES

New concept

Indian FTR1200 devine motocicletă de serie în 2019

Prezentat ca model concept in toamna anului 2018, Indian FTR1200 este inspirat din motocicleta de Flat-Track FTR750 si este echipat cu motorul Scout 1200. Forma finala si pretul viitoarei motociclete vor fi dezvaluite in cursul acestui an si o vom putea admira la editia 2018 a expozitiei de la Milano, EICMA, iar comenzile vor putea fi trimise importatorului oficial Indian Motorcycles in România, compania ASP Group din Bucuresti.
PRESS RELEASES
news

Indian va produce o editie limitata, Jack Daniel’s Scout Bobber

Pentru al treilea an, Indian Motorcycle si Jack Daniel’s si-au unit fortele cu firma Klock Werks Kustom Cycles pentru a produce o editie limitata a unei motociclete ultra-premium.

Avand cateva accente de negru lucios, pe capacele de la culbutori,  manete, evacuarile finale si terminatia aripei de spate, pe motocicleta se  vor regasi atat emblema brigăzii de pompieri Jack Daniel’s vopsita pe  rezervor, cat si unul dintre motto-urile firmei, “Bottles and Throttles Don’t  Mix” pe aripa din fata, ambele vopsite cu foita de aur de 24 karate.Saua  este realizata din piele perforata, avand brodat cu fir auriu numele Jack  Daniel’s, in timp ce numărul motocicletei (#001-#177) va fi gravat pe o  placuta acoperita cu aur de 24K.

SMAEB 2017-Lansare Indian Motorcycle in Romania

SALONUL DE MOTOCICLETE ACCESORII SI ECHIPAMENTE 2017

Lansare Indian Motorcycle in Romania