• INDIAN MOTORCYCLE

 Indian Motorcycle este un brand cu o vechime de 117 ani, firma fiind primul producator american si lider de piata ani la rand.   Primul razboi mondial si perioada imediat urmatoare au jucat un rol important in economia americana, influentand si soarta   producatorilor de motociclete. Fabrica a continuat sa produca pana in 1953, timp in care au dat oamenilor adevarate ''bijuterii   tehnice''. Compania Polaris Industries a cumparat brandul Indian Motorcycle in anul 2011 si a reinceput productia, lansand   cateva modele noi. Avand un partener serios in Romania, ASP GROUP EAST, companie care a dovedit ca poate derula interesele   producatorului, fiind lider de piata la vanzarea de ATV-uri si snowmobile, Polaris a decis sa incredinteze firmei ASP Group reprezentarea marcii Indian Motorcycle in Romania.

PRIMUL PRODUCATOR AMERICAN DE MOTOCICLETE

America's original motorcycle

 

INDIAN MOTORCYCLE

ROMANIA

 Suntem unici importatori oficiali ai intregii game Polaris, asigurand atat unitati cat si servicii post   vanzare.

 ASP GROUP EAST SRL este unul dintre cei mai mari   distribuitori de accesorii pentru atv-uri din Europa   Centrala si de Est fiind partenerul a peste 25 de importanti producatori din domeniu.

 

ASP GROUP
EAST SRL

 

 

 

 

 

 

 

INDIAN
PERFORMANTE
EXTREME
MOTORCYCLES
PUTERE
ROMANIA 
VIZIUNE

SERVICII PROFESIONALE

Cu o abordare onesta si servicii profesionale, ne-am consolidat o pozitie puternica si stabila pe piata romaneasca, unde asiguram mereu clientilor nostri produse de cea mai inalta calitate, intotdeauna testate de echipa noastra dar si oferind clientilor nostri posibilitatea de a testa.

TEST RIDE

Cele mai importante modele din gama noastra de produse, 

se pot testa gratuit inainte de achizitie pentru a va putea convinge de calitatea si calitatile produselor noastre. 

ASP GROUP

Ca si distribuitor, ASP GROUP coopereaza cu peste 400 magazine de retail din Europa, scopul nostru principal fiind satisfactia clientilor nostri, dar si celelalte valori ca onestitatea in afaceri, grija pentru calitatea produselor noastre precum si viteza si profesionalismul serviciilor oferite.

MODELE, PIESE DE SCHIMB, ACCESORII

O intreaga gama de piese de schimb, accesorii originale sunt în stoc la cerere in depozitul nostru central din Bucuresti, astfel încât să putem garanta cel mai scurt timp de livrare.

   Un alt serviciu oferit de noi este montajul gratuit al accesoriilor pe care le achizitionati din magazinele nosatre sau de la dealerii       nostri. Speram sa va fi convins ca intreaga noastra gama de produse si servicii reprezinta cea mai solida carte de vizita, reusind sa   ne consolidam pozitia pe piata din Romania prin mentinerea si castigarea a tot mai multor clienti.